Dupa ce au ajuns "la cutite", mama si fiul au facut pace: Madonna si fiul ei s-au intalnit pentru prima data dupa ce cantareata a pierdut custodia in disputa cu fostul ei sot, Guy Ritchie.

 

 

 

 

Madonna si Rocco au fost fotografiati luand cina la un restaurant vegetarian foarte sic din Londra, cei doi aratau "fericiti si relaxati" impreuna, scrie Daily Mail.

 

 

 

 Imbracat casual, cu atitudinea sa rebela, parea copia mai tanara a tatalui sau. Madonna a venit special pentru el la Londra, dupa ce in luna mai a postat pe Instagram o imagine emotionanta cu fiul sau recalcitrant.


 

 

 In decembrie 2015, adolescentul a refuzat sa se mai intoarca la casa din New York a vedetei, preferand sa stea cu tatal lui, regizorul Guy Ritchie. El a fost de atunci in centrul unei batalii aprinse pentru custodia sa dupa sederea sa prelungita alaturi de tatal sau si noua lui sotie, Jacqui Ainsley, precum si de cei trei copii ai cupului - Rafael, Levi si Rivka, noteaza Mediafax.

 

 

 

 

 

 Un purtator de cuvant al instantelor de judecata New York State a declarat ca Madoona si Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului Rocco, dar nu a dezvaluit cui i-a fost incredintat adolescentul. Madonna mai are o fiica, Lourdes Leon, cu fostul ei antrenor personal, Carlos Leon, si doi copii adoptati, Davis si Mercy, ambii din Malawi. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Eva.ro