Micuta Magda a implinit un anisor, iar cunoscuta jurnalista n-a intarziat sa o felicite dar si sa impartaseasca aceasta bucurie cu prietenii sai de pe o retea de socializare.

 

 

 

Alaturi de felicitari, aceasta a postat si un filmulet video, alcatuit din diverse imagini, filmate pe parcursul unui an de zile, de catre parintii micutei. Aceasta ba priveste curioasa, ba zambeste adorabil in bratele mamei sale, ba gangureste cand i se adreseaza surioarele sau doarme dulce alaturi de taticul sau. Filmuletul a iesit unul extrem de emotionant si la sigur va ramane o frumoasa amintire pentru intreaga familie. Nata Albot a adaugat: " Micul meu cadou pentru prima aniversare a Magdei: Acum un an m-am indragostit de clipul video al cantecului ”Photograph” de Ed Sheeran si atunci mi-am promis sa o filmez pe Magda cat mai des cu putinta, lucru pe care nu l-am facut pentru anteriorii mei copii si l-am regretat. Azi e ziua Magdei. Nu stiu daca voi continua sa o filmez cu aceeasi ravna. Magda creste, eu revin la ritmul de munca de altadata. De aceea am decis sa nu aman acest filmulet pe cand se face mare si sa-i montez singurica un film de aniversare. Azi e o zi fericita pentru mine, Andrei, Eva, Sonia si bunei. Si pentru ca eu cred mult în puterea lucrurilor bune impartasite cu altii, vreau sa impartasesc cu voi bucuria noastra."

 


 

Nata este cunoscuta drept o bucatareasa iscusita, a postat si o poza si cu deliciile pregatite pentru aniversare.

 

 

 

Magda zambitoare, alaturi de Nata si surioarele sale, Eva si Sonia 

Nata si cu Andrei au impreuna o fiica, Magda, acestia sunt stabiliti cu traiul peste ocean, dar revin in tara ori de cate ori au ocazia. Ambii se implica activ in diverse evenimente sociale si culturale si sunt un exemplu pentru o multime de moldoveni. 


 

Sursa foto: https://www.facebook.com/albotnata

Perfecte