Potrivit presei internationale, Bella Kidman-Cruise si-a lansat, recent, un site prin care comercializeaza tricouri. Curios este ca numele brandului (n.r. BKC) pe care incearca sa-l construiasca este Kidman-Cruise, desi tanara nu are o relatie prea apropiata de mama sa adoptiva, Nicole Kidman, pe care a acuzat-o de multe ori ca incearca sa se foloseasca de ea pentru a-si face o imagine pozitiva in presa. Vorbind despre dorinta de a-si face un renume pe cont propriu, un apropiat de-al Bellei a declarat ca aceasta colectie de tricouri este doar inceputul: ”A fost visul de-o viata a Bellei de a pune arta ei pe obiecte vestimentare. Colectia ei de tricouri e doar o mica parte din visul ei. Multe altele or sa prinda contur in viitorul apropiat. (…) Bella a fost o artista intreaga ei viata.”.

 

 

Suntem curiosi, insa, daca Nicole Kidman va fi bucuroasa sa afle ca fiica sa adoptiva se foloseste de numele „Kidman” pentru a pune pe picioare o afacere cu obiecte vestimentare, mai ales ca relatia lor din ultimii ani a fost tensionata. Cert ca Tom Cruise ii va sta aproape fiicei lui si-n aceasta chestiune, dat fiind faptul ca cei doi au avut dintotodeauna o relatie buna, si ca Bella este ”adepta” Bisericii Scientologice, ”Lacasul de suflet” al actorului.

 

 

Bella a fost adoptata de Nicole si Tom in 1992, pe cand cei doi actori erau casatoriti. Bella are un frate adoptiv, pe nume Connor, cu care a pastrat legatura de-a lungul anilor. Dupa despartirea din 2001 a actorilor, Bella si Connor au ramas in grija tatalui lor adoptiv si au fost cooptati de Biserica Scientologica.

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte