La protestele din Piata Victoriei au luat parte, in mijlocul zecilor de mii de oameni, si vedete cunoscute din showbiz-ul romanesc.

 

Multi artisti ori celebritati din lumea televiziunii au urmarit evenimentele de la serviciu sau de acasa, spunandu-si opiniile pe retelele de socializare. Andeea Marin, spre exemplu, a fost intrebata de fanii ei de ce nu a iesit in Piata Victoriei, unii chiar criticand-o pentru acest lucru.

 

 

Vedeta a dezvaluit cosmarul prin care trece in ultimele zile: fetita ei, Violeta, s-a imbolnavit grav, astfel ca a chemat salvarea de doua ori, urmand nopti nedormite si pline de griji.

 

 

“Am exprimat opinia mea cand mi-a fost ceruta aici, precum si la tv. De ce nu ies in strada? Pentru ca am o alta prioritate, din pacate: fetita mea e bolnava, ma are doar pe mine acasa, iar azi noapte am chemat de 2 ori salvarea pentru ea. Amandoua am adormit doar in zori, dupa chin. Deci, pe scurt, din motive pe care nu trebuie sa le justific macar, dar daca insistati iata ca am facut-o, am hotarat ca locul meu nu e nici in fata televizorului, nici in strada, pur si simplu, nu acum. Dupa 20 de ani in care am facut mult bine celor din jur fara o obligatie, asa cum stiu eu, nici nu ar trebui sa va indoiti macar de bunele mele intentii, ci doar sa va luati o rezerva, gandind ca sigur exista un motiv bun pentru care nu sunt acolo”, a declarat Andreea Marin.

 

 

 

adpm.ro