Ca orice femeie, avea si temeri. Nu stia daca se va descurca atunci cand micutul va raci pentru prima oara, se gandea cu groaza daca va sti cum sa il spele, sa ii schimbe scutecele. Cu toate acestea, entuziasmul ei ii dadea curaj ca totul va fi bine.

 

Jessica Williams l-a cunoscut pe Dan in septembrie 2014. Formau cuplul perfect, iar urmatorul pas dupa casatoria era un copil. In ianuarie 2016 au aflat ca vor deveni parinti.

 

 

 

In primele 3 luni de sarcina, Jessica avea simptomele obisnuite oricarei gravide, asta pana sa intre in a 4-a luna de sarcina. Pe burtica i-au aparut niste semne rosii care semanau cu vergeturile. A mers de urgenta la medic si a descoperit ca era alergica la bebelusul pe care il purta in cantece.

 

Din cauza alergiei, sarcina a fost una dificila. Sangera des si era nevoita sa urmeze un tratament medicamentos care ii punea viata in pericol bebelusului. In cele din urma, Jessica a nascut, iar fetita ei, Ivy, este perfect sanatoasa. Astazi, la 6 luni, Jessica se bucura din plin de minunea care a rasarit in viata ei.

 

 

 

„Simteam ca si cum fetita mea nenascuta voia sa ma omoare. Nu puteam dormi noptile. Cand am nascut-o si am vazut ca e sanatoasa, in ciuda sarcinii cu greutati, am inceput sa zambesc din nou, sa fiu fericita”, a declarat mamica pentru mirror.co.uk.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com