Feli s-a fotografiat cu Nora Luna pe patul de spital, la scurt timp dupa operatia de cezariana. Micuta este imbracata intr-un body cu alb si rosu, iar la vedere a fost lasata si podoaba capilara.  

 

 

"Suntem bine impreuna! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)",  a scris Feli.  

 

 

Fotografia a adunat zeci de mii de aprecieri si multe comentarii frumoase de la fani: "Felicitari!/ Feli, pentru minunea adusa printre noi!/ Felicitari si multe zile la fel de fericite!/  Ceee scumpeeee, sa fieee sanatoasaaaa!/ Felicitari!!!! Multa sanatate amandurora si sa creasca mare si frumoasa ca tine!" 

 

 

Feli abia astepta sa isi stranga fetita in brate. "Ma va ajuta mama, mama mea a doua, careia i se mai spune si soacra. As vrea tare mult sa ne dam noi, noua, timp...sa ne obisnuim.Pentru inceput, vom avea nevoie de ajutor. As vrea sa semene cu tatal ei, cand era mic, pentru ca avea parul cret si negru. Am asa imaginea cu ea in marsupiu si cu mine, in studio. Ne-am decis la un carucior negru, pe care sa putem sa-l accesorizam cu tot felul de jucarii”, a povestit Feli, in urma cu cateva saptamani. 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 

spynews.ro