Sarbatorile de iarna ii sensibilizeaza la maxim, iar impreuna sunt un izvor de artistism, creatie, talent si intelepciune. Familia Stratan a transmis multa caldura si emotii pozitive, intr-o sedinta foto exclusiva.

 

 

 

Cezar si Cleopatra, reprezinta cu siguranta, stelele sufletului si ale vietii lui Pavel Stratan. Ei se inteleg din priviri, il asculta si iau exemplu de la tatal lor. 

 

 

 

La 15 ani, Cleopatra este o adevarata domnisoara! Ea a marturisit pentru perfecte.md, ca isi doreste o cariera in modelling si ca ii place sa cocheteze cu aparatul de fotografiat. Cu multa gratie si feminitate, la sedinta foto, Cleopatra Stratan a schimbat trei tinute, care i-au scos in evidenta gingasia si inocenta.

 

 

 

 

Cezar Stratan este o copie in miniatura a tatalui sau celebru. El adora cartile si muzica, si pare sa calce ferm pe urmele lui Pavel Stratan. Cu multa iscusinta, la varsta de 9 ani, Cezar stie sa faca sa planga o chitara.

 

 

 

 

Imbracat la patru ace, cu un chip serios, dar sensibil, Pavel Stratan a fost coplesit de inspiratie chiar in timpul sedintei foto. Artistul si-a insirat cateva ganduri pretioase pe hartie. 

 

 

 

 

Frumosi, inteligenti si talentati, iar creatia si artistismul le curge prin vene. Admiram si ne mandrim cu familia Stratan! Va invitam sa-i contemplati si voi, intr-o galerie foto, care va va face sa mergeti imediat, sa ii strangeti in brate pe cei dragi, spunandu-le cat de mult ii iubiti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Valeria NEGRU

Locatia: BERD'S Design Hotel

 

 

 

 

 

 

Perfecte