In fotografie, Suri poarta o coroana de printesa pe care scrie „Happy Birthday”. Ea pare usor jenata de faptul ca mama ei capteaza momentul pe camera. Este o raritate pentru Holmes sa impartaseasca fotografiile fiicei sale pe social media, dar a facut o exceptie pentru aceasta ocazie speciala. Luna trecuta, ea a impartasit fanilor cea mai dulce fotografie cu Suri, de cand era copil. Suri, care nu prea obisnuieste sa apara public, a fost alaturi de mama sa, in decembrie 2017, pentru a prezenta showul lui Taylor Swift la iHeartRadio New York Jingle Ball.

 

 

 

 

Holmes a vorbit cu jurnalistii de la Town&Country in februarie 2017, despre dificultatile cu care s-a confruntat crescandu-si fiica in lumina reflectoarelor. Mai ales ca si tatal lui Suri, Tom Cruise, este de asemenea celebru. Cea mica este expusa constant dezinformarilor media, avand in vedere cate barfe si zvonuri apar despre ambii sai parinti.

 

 

💕💕💕💕💕💕

O postare distribuită de Katie Holmes (@katieholmes212) pe Apr 18, 2018 at 4:49 PDT

 

 

„In lumea de astazi, o multime de celebritati isi protejeaza probabil copiii de tabloide. In casa mea, stim ca ceea ce apare in ziare nu este adevarat, asa ca nu le acordam atentie.”, a explicat Katie.

Ea a continuat: „Copilul meu este cea mai importanta persoana pentru mine si ma concentrez foarte mult pe educatia ei. Este foarte important sa fiu prezenta in viata ei, pentru ca ea sa aiba o copilarie stabila si nevinovata. Ma simt atat de binecuvantata ca fac meseria pe care o fac, dar cel mai bun sentiment este atunci cand iti vezi copilul reusind.”

adpm.ro