Elena Basescu a petrecut cateva ore de vis pe partia de la Predeal, impreuna cu cei doi copii mai mari ai ei, Sofia si Traian Jr. Marturie stau imaginile publicate de fiica cea mica a fostului presedinte al Romaniei pe contul personal de Facebook. 
        
                   
                 
                     
                   
Haine groase, bujori in obraji, multe zambete si pupici. E clar, cei trei s-au simtit minunat, iar lectiile de schi au fost o placere. Fiica lui Train Basescu a lasat placa ei deoparte si i-a invatat pe cei mici sa alunece corect pe schiuri, cu rabdare si cu zambetul pe buze. Rezultatul a fost o zi intreaga petrecuta pe partie, pana la aprinderea nocturnei. 
      
           

 

 

 

 
 
Pe vremuri era considerata “fata lu’ tata”, o printesa rasfatata, preocupata de moda, de haine de firma si de reviste glossy. In ultima vreme insa, perceptia despre Elena Basescu s-a schimbat radical. Publicul a descoperit-o treptat pe bruneta si altfel: mama, gospodina, iubita grijulie si femeie de afaceri. La mai putin de doi ani de la divortul de Bogdan Ionescu, alias Syda, tatal celor doi copii mai mari ai ei, Elena si-a refacut viata alaturi de afaceristul Catalin Tomata si a devenit mama pentru a treia oara.    
   
  

 

         
                        
De curand, vedeta si-a deschis o afacere cu haine pentru copii, asta pe langa faptul ca se ocupa, cu brio, si de afacerile din domeniul culinar ale iubitului ei: pizzeria si pub-ul din Capitala.
           
             

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

click.ro