William Levy este unul dintre cei mai doriti actori de telenovele si este considerat totodata unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Actorul cubanez in varsta de 38 de ani formeaza alaturi de Elizabeth Gutierrez unul dintre cele mai frumoase cupluri diin lumea telenovelelor, si nu numai. 

 

 

Cei doi au  o istorie cu peripetii. Au fost impreuna din 2003 pana in 2011, insa ulterior s-au despartit. Dupa doi ani, s-au impacat. Fotografiile cu cei doi actori si cu copiii lor,  o fetita, Kailey, in varsta de 8  ani si un baiat, Christopher Levy, de 12 ani, fac furori pe Instagram.  

 

 

Micutii sunt absolut superbi. Nici nu se putea sa fie altfel, avand in vedere faptul ca au doi parinti care au frant multe inimi de-a lungul timpului cu frumusetea lor. 

 

 

Dupa ce a devenit un nume cunoscut la nivel international datorita rolurilor din productiile latine, Levy a facut un pas important in carierasa si si-a facut debutul la Hollywood. Din 2014, actorul a aparut in diverse filme. Anul trecut a aparut in Resident Evil: The Final Chapter. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte