Fericita veste a fost confirmata ieri, de purtatorul de cuvant al actorului: ”Eddie Murphy si partenera lui de viata, Paige Butcher, sunt fericiti sa va anunte ca asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, in decembrie”. Eddie Murphy este, asadar, in culmea fericirii! Tanara lui iubita il face tatic a zecea oara. Desi este al doilea copil al cuplului, ei mai avand doar o fetita impreuna, actorul este tata pentru alti opt copii, cu partenere diferite.

 

 

Paige Butcher a fost vazuta in public la o zi dupa ce a dat vestea cea mare, paparazzi reusind s-o surprinda pe strazile din Beverly Hills. Cu o burtica proeminenta, Paige e la fel de sexy ca pe timpul primei sarcini.

 

 

Amintim ca Paige si Eddie sunt parintii unei fetite, pe nume Izzy (2 ani). Cat despre ceilalti copii ai actorului, Murphy si fosta sotie, Nicole Mitchell, sunt parintii a cinci dintre ei: Bria (25), Myles (22), Shayne (21), Zola (15), Bella (13). Pe langa acestia, actorul mai are un fiu de 26 de ani, pe nume Eric, cu fosta lui iubita, Paulette McNeely. Si Christin, in varsta de 25 de ani, este copilul lui Eddie, provenind din relatia cu fosta iubita tamara Hood. Si probabil cel mai discutat caz din viata actorului a fost nasterea micutei Angel, in urma cu opt ani, in urma relatiei cu celebra cantareata, Mel B.

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!