Astfel, Eddie Murphy s-a pozat zambitor pe covorul rosu alaturi de Paige Butcher, actuala sa iubita, si fosta sa sotie Nicole Murphy, cu care acesta are 5 copii. Doua dintre felele lor au fost si ele prezente - Brie, care are un rol in filmul Amateur Night, si Shayne (cea in rosu).

 


 

 

 

Paige Butcher este mama copiului numarul 9. Lucreaza ca model inca de cand avea 15 ani, aparand in reviste de specialitate, dar si in filme ca "Big Momma’s House 2". Este blonda, frumoasa si supla si i-a oferit lui Eddie o fetita pe nume Izzy Oona.

 

 

 

 

 

 

Nicole Murphy i-a fost alaturi lui Eddie Murphy timp de 13 ani, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul a fost implicat. Nicole  a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii. O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

 

 

 

 

 

Bria Murphy este cea mai mare dintre fetele lui Eddie Murphy si a mostenit formele voluptoase de la mama sa care arata incredibil, desi se apropie cu pasi repezi de varsta de 50 de ani.

 

 

 


protv.ro