Venirea pe lume a unui copil aduce emotii mari atat pentru mame, cat si pentru tati si trairile sunt mai puternice cu cat experienta de viata e mai mare! Iata cine sunt barbatii care si-au vazut urmasii, dupa aniversarea frumoasei varste de 50 de ani. 

 

Valeriu Jereghi

 

Regizorul a devenit tatic la 61 de ani. Acesta este casatorit cu actrita Ana Barduc, mai tanara cu 34 de ani. Acum fiica celor doi, Emilia are 9 ani. 

 

 

Ion Dascal

 

In aceasta vara, la 66 de ani, a devenit tatic de baietel si dirijorul Orchestrei “Mugurel”, Ion Dascal. Acesta s-a recasatorit in 2014 cu solista orchestrei, Rodica Buhna, mai tanara cu 29 de ani. 

 Arcadie Barbarosie

 

Analistul politic Arcadie Barbarosie, in varsta de 69 de ani este casatorit cu psihologul Daniela Terzi, mai tanara cu 28 de ani. Cuplul are doua fetite, Mia-Sinziana si Theia-Larissa, in varsta de 12 si respectiv 13  ani.

 

 

Andrei Strambeanu 

 

Si scriitorul Andrei Strambeanu a devenit tatic la 69 de ani. Acesta are un baiat din a treia casatorie, care-i poarta numele. Chiar daca scriitorul a divortat, Andries, care acum este adolescent, a ramas alaturi de el. 

 

 

Ossama Fathi Rabah Al-Sharif

 

Chiar daca nu este din Moldova, casatoria cu modelul moldovean Xenia Deli l-a facut un personaj extrem de discutat in presa de la noi. Miliardarul egiptean a devenit tatic acum cateva zile, la 64 de ani, frumoasa bruneta aducand pe lume o fetita, Anastasia. 

 

 

Sursa:google.com

Perfecte