Succesul sau se datoareaza in mare parte si sotului sau, Razvan Munteanu, care se ocupa indeaproape de cariera vedetei. Cei doi s-au cunoscut in urma cu sapte ani, chiar in clubul pe care afaceristul il manageriaza.

 

 

 

”Venise la un karaoke intr-un club de-al meu, acolo unde ne-am si cunoscut. in doi ani ne-am casatorit, in acel moment eu nu aveam treaba cu muzica, dar mi-am dat seama ca este nevoie sa se creeze ceva in jurul ei. La inceput am incurajat-o sa isi formeze o echipa si, usor-usor, am inceput si eu sa ma implic in echipa asta.” povestea Razvan, care intre timp, a devenit managerul artistei.

 

 


“In prezent, ma ocup mai mult de muzica, de cariera Deliei. ii fac management complet, cu tot ce inseamna muzica, imagine, contracte, cantari, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmaresc doar performanţa si numarul unu in top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţa, ma refer aici la Delia, si fac totul cu pasiune si cu dedicare totala, se vad si rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi si am in spate o echipa foarte buna, pe care o coordonez”. Cum cariera Deliei este pe primul loc, sotii au pus copilul...pe lista de asteptare.

ele.ro