Prezentatorul de la PRO Tsi-a surprins sotia intr-un mod cu totul si cu totul special. Cadoul facut de el este dovada clara ca romantismul nu moare decat daca cei doi parteneri aleg sa-l ucida.

 

 

 

In amintirea zilei in care Andra a imbracat rochia de mireasa si i-a jurat iubire si credinta lui Catalin Maruta in fata Lui Dumnezeu, prezentatorul TV i-a facut o surpriza de neuitat. El i-a oferit sotiei sale inca o verigheta, simbol al dragostei, dar si o petrecere, unde s-au distrat alaturi de cei dragi. Desigur, nu a lipsit nici tortul celor doi soti, care au o poveste de iubire spectaculoasa. Cei doi au un baiat si o fetita. David are sapte ani, iar surioara lui mai mica, Eva, trei.

 

 

Catalin Maruta si frumoasa lui sotie le-au facut un dar si fanilor in ziua in care ei au aniversat 10 ani de la nunta. S-au lasat fotografiati in timp ce se sorbeau din priviri, avand in maini doua cupe cu sampanie si tortul lor. “10 ani de vals in doi si tot nu ma satur sa te privesc. Pentru ca dragostea(mea pentru tine) nu moare niciodata! La multi ani noua! @catalin_maruta”, este mesajul scris de Andra.

 

 

Catalin Maruta (40 de ani) si Andra (32 de ani) si-au unit destinele in fata Lui Dumnezeu pe 23 august 2008, chiar de ziua solistei, la Targu-Jiu. La petrecere au participat aproape de 600 de invitati. Artista a devenit oficial sotia lui Catalin Maruta pe 10 august 2008. Anul acesta, la aniversarea celor 10 ani de la cand au semnat certificatul de casatorie, talentata artista a facut publica poza de mai jos, iar la descriere a marturisit: “Cel mai fericit «Da» din viata mea! acum 10 ani… @catalin_maruta”.

 

 

 

Sursa foto: google.com 

cancan.ro