Deja de aproximativ doi ani, designerul vestimentar, Daniela Culev, impreuna cu sotul ei, Eugen Ceban, se bucura de cel mai de pret dar, baietelul lor, Marius. Se pare ca rolul de parinti li se potriveste perfect, iar tinerii incearca sa-si creasca micutul intr-un mediu cat mai sanatos.

 

 

Bruneta recunoaste ca somnul a devenit o problema majora: „Dupa nastere, chiar daca si imi doresc sa dorm, nu prea pot. Trebuie sa ma trezesc cand se trezeste si copilul. El e stapanul in casa. Nu pot alege daca mai vreau sa dorm sau nu”.

 

 

 

„Eu am incercat sa fac sleep training, chiar daca este o procedura mai dura, dar de cele mai multe ori ea functioneaza. Asta inseamna ca micutul invata sa doarma singur in patuc, fara ajutorul parintilor. Chiar daca plange trebuie sa-l lasi sa doarma singur. La noi, din pacate, aceasta procedura nu a functionat. Am aplicat-o timp de 10 zile si nu ne-a dat niciun rezultat”, a adaugat fashionista.

 

 

Daniela considera ca somnul este primordial pentru bebelusi. „Un somn bun asigura in primul rand o crestere sanatoasa. Acesta cred ca e pe primul loc, pe langa o alimentatie sanatoasa”, a spus creatoarea de moda.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte