Prezentatorul TV se intelege extrem de bine cu copiii sai care au anumite pasiuni. Iata ce declaratii inedite a facut Dan Negru in exclusivitate despre familia sa intr-un interviu pentru o revista de peste Prut. 

 

 

Ai o familie superba pe care ai ales sa o tii departe, in general, de lumina reflectoarelor. Cum este viata voastra de familie, avand in vedere ca tu si pleci foarte mult de acasa?

 

E alegerea noastra, a mea si a sotiei mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de aparitii mondene. Codruta e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondena. Cand am venit in Bucuresti, un director de televiziune mi-a spus ca, pentru a reusi in breasla asta, trebuie sa devin un monden. Au  trecut vreo 20 de ani de atunci si uite ca am performat in televiziune si fara sa devin un personaj monden.

 

 

Care este secretul casniciei voastre? 


Bogdan, baiatul meu, ma bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetita, cat Bogdan. El vad ca ma mosteneste in aceasta privinta. Nu exista o reteta a casniciei, ci doar o continuitate a traditiei. Mama si tata au fost casatoriti 45 de ani, pana cand tata s-a prapadit. Socrii mei sunt casatoriti tot de vreo 40 de ani. Toti cei din familia mea au traditia aceleiasi familii. Poate de aici secretul. O fi genetic.

 

 

Ai o fetita si un baiat. Cum i-ai pregatit pentru viata?

 
Mi-au placut vorbele lui Constantin Chirita, cel care a scris "Ciresarii", care spunea ca-si pregateste copiii pentru viata invatandu-i sa fie drepti si curati. Si eu cred ca e tot ce va conta. Si eu, pana sa ajung la 40 de ani, credeam ca inteligenta e cea mai tare calitate a unui om. Acu, la 47, sunt convins ca bunatatea e! Cred ca un om bun va invinge intodeauna, in orice vremuri.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com; Google.com

VIVA!