Dianna Rotaru, Tatiana Plesh si Tamara Ples s-au distrat copios aseara, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. S-au intrecut in zambete si in povestiri. De la ele am aflat ca make-up artista seamana leit cu mama sa, iar interpreta a mostenit trasaturile fizice ale tatalui.           

 

 

Mama pentru ele reprezinta un exemplu demn de urmat, de la ea fetele au invatat sa cocheteze cu lumea inconjuratoare: "Mama este o leoaica in familie. Este cea mai vorbareata!", a spus amuzata interpreta, atunci cand a fost provocata de Anisoara Loghin sa recunoasca cui seamana atat de vorbareata.                        

 

 

De 35 de ani, parintii Diannei Rotaru impartasesc iubirea si caldura din caminul familial: "Tatal nostru este stalpul familiei, iar mama - protectoarea. Parintii au avut, dintotdeauna, o emotie aparte pentru noi."                

 

 

Tamara Ples mai critica uneori aparitiile artistei la diverse emisiuni sau concerte: "M-am straduit mereu sa o sustin cu sfaturi bune. Cuvantul mamei nu doare. Critica o spun cu blandete." Mai multe detalii picante afla in interviul de mai jos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Dianna Rotaru

Perfecte