Andra si Catalin Maruta au petrecut Pastele in familie, alaturi de parinti si de rudele lor. S-au adunat toti pentru a petrece sarbatorile in cel mai traditional mod. Spun ca cele doua zile in care reusesc sa isi aduna laolalta rudele sunt ca o vacanta relaxanta de doua saptamani.


 


“Vin la noi rudele, suntem gazde anul acesta, dar asta nu înseamnă că facem drob, să nu vă imaginaţi aşa ceva, tot pe mamele noastre ne bazăm când e vorba de mâncare tradiţională! Oricum, masa mare este doar un pretext, de fapt, ne bucurăm să ne deconectăm, să ne întâlnim. Trăim vremuri foarte complicate, în care “ne vedem” pe ecranele telefoanelor, pe Facebook sau pe Whatsapp, dar ducem dorul reuniunilor cu familia şi prietenii. Dacă două zile reuşim să fim mai aproape de cei dragi, este ca şi cum am fi avut o vacanţă de două săptămâni”, au declarat ei zilele trecute.


 

Andra spune ca cei doi copii ai sai au ajutat-o sa vopseasca ouale. “nul acesta, Eva e deja destul de mare ca să încerce să picteze pe ouăle vopsite, iar David e deja specialist în asta. E bucuria lui să ciocnească ouă şi să învingă pe toată lumea!”.

adpm.ro