Tatal prezentatoarei TV se mentine intr-o forma foarte buna, la varsta de 80 de ani, fiind un om extrem de activ si de energic. Andreea a dezvaluit care este reteta secreta care il face pe tatal ei sa fie plin de viata si sa se poata mandri cu forma lui fizica de invidiat. De asemenea, prezentatoarea de stiri a povestit si despre modul in care o surprinde tatal ei in fiecare dimineata.

 

 

 

Andreea Esca a avut din totdeauna numai cuvinte de lauda la adresa parintilor ei, cu care are in continuare o relatie foarte buna, pozele publicate pe vedeta pe retelele de socializare confirmand acest lucru. Prezentatoarea de la Pro TV petrece mult timp alaturi de acestia, cu tatal ei avand o relatie speciala si o „rutina” de dimineata chiar! Andreea a dezvaluit ca tatal ei este cel care ii da trezirea cand rasare soarele, fiind un om foarte activ si energic, la varsta de 80 de ani!

 

 

 

In urma cu doi ani, atunci cand tatal ei implinise varsta de 78 de primaveri, prezentatoarea TV a dezvaluit si care este secretul formei fizice a lui Dumitru Esca. Andreea a explicat ca tatal ei inoata pentru a se mentine in forma, ajungand la 20 de bazine in fiecare zi.

 

 

 

Prezentatoarea a publicat pe Instagram o poza cu tatal ei, in care a explicat ca acesta o trezeste in fiecare dimineata, asa cum probabil s-a obisnuit sa faca inca de pe vremea cand Andreea era doar un copil. „Tata imi da trezirea. 80 de ani. Cam smecher”, a fost mesajul prezentatoarei TV. Andreea seamana foarte bine cu tatal ei, mostenind de la acesta zambetul si carisma.

 

click.ro