"In acest timp de absenta, 12 ani, mi-am descoperit pasiunile. Am terminat al doilea an de teatru si sunt foarte bucuroasa si vreau sa continui mai departe. Dar, bineinteles, muzica ramane pe primul loc. Mi-am descoperit alte pasiuni, cum ar fi gatitul. Imi place sa fac biscuiti, sa gatesc dulciuri", a povestit Cleopatra Stratan, care acum are 15 ani, pentru wowbiz.ro.
 

 

 

Adolescenta a spus ca specialitatea ei sunt dulciurile. Ei ii place cel mai mult sa prepare torturi, fursecuri, prajituri. "Face parte din hobby-urile mele", a spus ea. Cleo a invatat sa gateasca de la bunica si de la mama ei, insa spune ca si tatal ei, Pavel Stratan, ii mai arata uneori cate ceva in bucatarie. "De la toti ma inspir", a completat ea. 

 

 
Intrebata cum arata o zi din viata ei si a familiei, tanara artista a raspuns fara existare. "Foarte interesanta. Creativa, foarte energica, foarte vesela. Mereu e cate ceva nou. Ne place sa facem jocuri impreuna cu familia, mai ales cand vine vorba despre creatie. Cuiva ii vine o idee, o dezvoltam, dezbatem tema, vorbim... Suntem o familie ca cei mai buni prieteni"a marturisit Cleopatra.

 

 
Cleopatra Stratan a vorbit si despre cea mai noua melodie a ei "Te las cu inima", scoasa dupa o lunga absenta. "Suntem in top 3 in trending in Romania. M-am asteptat pentru ca stiam ca va fi o piesa buna, dar m-a si surprins si asteptam de fiecare data mai mult." 

 
La doar 15 ani, tanara moldoveanca detine 6 recorduri mondiale: "Sunt mandra de mine pentru ceea ce am realizat si sunt mandra de tatal meu, de parintii mei care m-au sustinut."

 

 

 

Sursa foto: google.com

wowbiz.ro