Tinutul de mana este cel mai simplu, mai normal si mai frecvent gest dintre doua persoane care se iubesc. Cu el incepe, de obicei, o relatie de dragoste si o defineste pe tot parcursul ei.  

 

 

 

Palma in palma: responsabilitate. Cele mai multe cupluri se tin de mana asa, iar gestul arata cine este „seful”. Cel care tine palma orientata in jos este liderul, cel care protejeaza, il linisteste pe partenerul sau. 

 

 

Degetele incrucisate: grija. Intre voi nu e doar o atractie fizica, ci va unesc sentimente puternice. Relatia voastra e bazata pe adevar si grija, spun psihologii citati de brightside.me.

 

 

 

Va tineti doar de un deget: flirt. Psihologii au observat ca cei care se tin de mana in acest fel sunt la inceputul relatiei. Abia se descopera, invata unul despre altul si inca nu sunt gata sa isi asume vreo responsabilitate.  

 

 

 

Doar o atingere a degetelor: simpatie ascunsa. Atunci cand mergeti pe strada nu va tineti propriu-zis de mana, ci va atingeti parca in treacat degetele, din cand in cand? Specialistii v-au deconspirat: intre voi pare a fi o simpla prietenie, dar macar unul dintre voi transmite mesaje de simpatie ascunsa.

 

Va tineti doar de degete: incredere. Cei care obisnuiesc sa se tina asa de mana au o relatie bazata pe respect, loialitate si incredere deplina, este sanatoasa si stabila. 

 

 

 

 

Va tineti de incheietura mainii: atractie. Poate parea un gest destul de agresiv, insa sugereaza o atractie fizica incredibila si faptul ca aveti nevoie unul de altul. in unele cazuri, denota egoism. 

 

Va tineti de dupa mijloc: pasiune. Aveti o relatie foarte apropiata. Este „un compromis” intre plimbare si imbratisare. Daca doar unul il tine asa pe celalalt se pare ca ar fi mai posesiv. 

 

 

 

La brat: sustinere. Femeia e cea care are nevoie de sustinere si ajutor. Este un gest elegant, clasic, care arata ca relatia e stabila. Dar nu inseamna neaparat ca cei doi se iubesc. 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte