Idragitul designer vestimentar Catalin Botezatu a dezvaluit recent ca este parinte, confirmand zvonurile care circulau de ceva vreme in spatiul media. Creatorul de moda a explicat ca are doi baieti, cu mame diferite, si a fost adesea intrebat de ce i-a tinut pe acestia departe de "lumina reflectoarelor”. Pentru a clarifica situatia, Catalin a dezbatut acest subiect, explicand care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. 

 

 

Botezatu a dezvaluit cum arata copiii sai si a vorbit si despre motivele care l-au determinat sa-i tina pe acestia "ascunsi" de presa: "Se stie de ei de multi ani. Se stie si am spus dintotdeauna ca nu vreau sa-mi implic familia si cand spun asta ma refer si la cei doi fii si la iubitele, sotiile, amantele. Eu cred ca asta tine de demnitatea unui barbat adevarat, iar vreau sa cred ca sunt asa si voi ramane asa. Nu imi place sa-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamana leit cu mine, iar in rest nici nu conteaza. Unul dintre ei l-am tinut ascuns pentru ca el s-a tinut ascuns. De restul s-a stiut. Nu sunt secretos.”

 

 

Dupa ce a confirmat ca are doi copii, creatorul de moda a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea ca in viitor sa devina din nou tatic. "Trebuie sa intelegi ca ei cresc. Merg la casa lor, unii au niste caractere frumoase, altele mai putin frumoase, indiferent de cum i-ai educat. Ii faci, ai grija de ei pana la un moment dat, te asiguri ca le-ai oferit bagajul necesar pentru viata, apoi incep sa aiba viata lor. Am doi, cu mame diferite. Stie lumea, dar nu vreau sa mai vorbesc. N-am tinut ascuns, dar am fost discret. Asa a fost sa fie, nici eu nu am stiut. Am preferat sa nu discutam, sunt subiecte sensibile. N-am niciun regret si nici nu pot spune ca nu o sa mai am copii. Poate cine stie, niciodata sa nu spui niciodata. N-am schimbat scutece, dar as schimba...”, spunea Catalin in urma cu ceva vreme, in cadrul emisiunii „Rai Da' Buni”.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


click.ro