In showbizul de la noi din tara avem multe familii de admirat. Copiii vedetelor sunt nu doar frumosi, ci si talentati, insa exista cateva celebritati care se deosebesc. Vezi cine sunt norocosii care au acasa gemeni. 

 

Viata lui Alexandru si a Olgai Manciu s-a colorat si mai mult dupa nasterea celor doi fii, Matei si Damian, care recent au implinit 6 ani. In 2016, familia lor s-a marit cu inca un membru, Olga a adus pe lume inca un baietel, Vladimir.

 

 

 

 

 Si famila Gorgos se poate mandri cu gemeni, o fetita si un baiat. Parintii - Sandu Gorgos si Natalia Turta-Gorgos au ales pentru acestia nume deosebite: Alexandra-Valeria si Gabrielle-Nathanelle.  Anul acesta gemenii vor celebra 10 ani.

 

 

 

 

Si Aura are fete mari deja. Chiar daca sunt gemene, Lori si Betty au atat infatisarea, cat si caracterele diferite. Prima este mai vulcanica, iar a doua mai temperata si linistita. In schimb ambele au mostenit dragostea pentru muzica de la mama lor. Anul acesta fetele au implinit 13 ani.

 

 

 

 

Cuplul Ekaterina si Guz, la fel se inscriu in randul parintilor de gemeni. Fiicele lor, Sonia si Alisa, vor face anul acesta 3 ani. 

 

 

 

Un dar pretios sunt si gemenii din familia harpistei Tatiana Podoleac. Mama micutilor spune ca uneori e chiar mai usor cu gemeni in casa, deoarece odata ce cresc ei se inteleg  mai bine si se joaca mai mult impreuna. Astfel, instrumentista poate sa isi caute de treburi linistita la bucatarie. Baietii artistei au 6 ani. 

 

 

 

 

Si multe staruri din afara tarii se pot lauda cu gemeni frumosi, dar si talentati. 

 

Solistul de peste Prut, Doru Todorut, de la Deepcentral,  si el tatic de gemeni. Pe langa cele doua fetite Eva si Natalia care au cate 6 ani, Doru si sotia sa, Roxana, mai au o alta fetita, Rebeca Maria, in varsta de 8 ani.  

 

 

 

Din casatoria cu Mark Antony,  Jennifer Lopez ii are pe  gemenii  Max si Emme. Acum acestia au cate 10 ani, iar artista in varsta de 48 de ani este intr-o relatie cu Alex Rodriquez, fost jucator profesionist de baseball.

 

 

Din casatoria cu Brad Pitt, Angelina Jolie ii are pe gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline. Cei doi actori mai au impreuna trei copii adoptati si unul natural. Recent, pe 12 iulie, gemenii au implinit 10 ani.

 


Si Mariah Carey se declara a fi o mama fericita si mandra de gemenii ei. Moroccan si Monroe au acum varsta de 7 ani.

 

 

Sursa foto: google.com


Perfecte