Astazi, micutul implineste 1 anisor, iar cu aceasta ocazie, interpreta a avut un mesaj foarte induiosator pentru el. “Iubitul meu fecioras, odorasul meu, inimioara mea, astazi este prima ta zi de nastere. Primul nostru anisor impreuna, cel mai greu, dar si cel mai fericit an din viata mea. Dragul meu, ai inainte multe lucruri pe care le vei face pentru prima data si vreau mult ca mereu totul sa iti iasa bine. Stiu sigur ca vei creste un barbat adevarat, foarte chipes, inteligent, cu umor si cu valori corecte. Fie ca viata ta sa fie plina de lumina si zambete. Te iubesc mai mult decat viata, Cristiusa meu.”

 

 

 

 

 

Frumoasa blonda spune ca a ales foarte greu prenumele baietelului, pentru ca a avut foarte multe idei. “Spre final, alegeam intre Alexandru, David si Cristian. Mie imi placea foarte mult cel din urma. Bunica mea il asocia cu Christian Dior. Asa si am ales. Mie imi place foarte mult. Este un nume puternic, dar totodata si foarte romantic.”


 

 

 

 Tanara mamica marturiseste ca: “Cristian e un copilas foarte serios. Zambeste cam rar, dar e foarte comunicativ. Daca te cunoaste, te saluta cu un zambet, dar dupa revine la aerul sau serios. Seamana si cu mine, si cu tatal lui si cu bunica mea. Ne ajuta absolut toti. Bunica la gatit, bona la plimbari. Nu prea fac abuz de bona insa, pentru ca mi se face foarte dor de el si atunci ma gandesc: Ce este mai important: sa stau cu copilul meu sau sa merg la un oarecare eveniment?”

 

 

 

 

 

Cristian pare sa fi mostenit dragostea pentru muzica de la celebra sa mamica. Cel putin, la asta ne duc cu gandul ultimele poze cu bebelusul, postate de artista. Sa ne asteptam curand la un duet mama-fiu ?

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte