Antonia si Alex Velea, impreuna cu cei doi baieti Dominic si Akim, apar pe coperta de februarie a revistei VIVA!. Cei doi au oferit un interviu exclusiv in care au vorbit despre viata de cuplu si inclusiv despre nunta, atunci cand cantareata va divorta de Vincenzo Castellano.

 

 

Sunteti unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, dar putini sunt cei care cunosc inceputurile povestii voastre de dragoste. Asadar, cum a inceput totul?


Alex: Ne stim din 2009, adica la inceput am fost prieteni cativa ani si o perioada nu cred ca ne-am mai intalnit asa des. Ne-am revazut dupa ce Antonia a divortat. Eu nu eram prea fericit pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii, eram tristut. La sfarsitul anului 2012 ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu.

 

Antonia: Da. Confirm.

 

 

Situatia voastra familiala a fost un subiect de presa inca de la debutul relatiei voastre. Incet-incet, lucrurile incep sa se limpezeasca… Stiu ca ati reusit sa schimbati numele baietilor in acte. Antonia, ce se intampla cu procesul de divort?


Alex: Suntem pe cale de a schimba numele baietilor, mai este un singur pas pana la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem in bunul mers al lucrurilor si ca toate se vor rezolva in cel mai scurt timp.

 

Antonia: Mai e putin si se va rezolva.

 

 

Voi traiti de la bun inceput ca o familie. Stiu ca nu este o prioritate pentru voi, dar… Alex, ai cerut-o in casatorie pe Antonia? Adica a existat o cerere propriu-zisa, pana acum?


Nu, nu a existat, cu siguranta ati fi aflat de undeva. Dar stiu cum o s-o cer.

 

 

Alex, ai mers si tu cu Antonia sa o vizitezi pe Maya, iar imaginile publicate de tine, pe Instagram, arata ca va intelegeti foarte bine. Cum este relatia dintre tine si Maya?


Alex: Am fost de foarte multe ori, nu de atatea ori de cate mi-as fi dorit eu, pentru ca mi-e foarte, foarte draga si cred ca sentimentul este reciproc. Cand eram pusti, nu-mi imaginam sitautia asta, dar acum, fiind pus in fata faptului implinit, imi place totul.

 

Antonia: Ei au avut o chimie de la inceput. Maya fiind copil, stii cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simtit un om bun si Alex la fel, este topit dupa copii si a fost ca si cum se cunosteau deja. Si, recent, Alex si-a facut un tatuaj cu fata ei si a fost ceva wow pentru mine, am ramas fara cuvinte.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 

viva