Chiar daca nu au confirmat zvonurile, internautii sunt convinsi ca celebrii interpreti sunt impreuna. Dovada acestui fapt sunt zecile de fotografii pe care cei doi le posteaza pe retelele de socializare, dar si mesajele siropoase pe care le fac publice. 

 

 

 

„E foarte greu in showbiz sa gasesti un suflet drag si apropiat. Eu am gasit. Pe tine. Te iubesc si te pretuiesc foarte mult. Cat de incurcate sunt drumurile vietii. Eu cred ca nimic nu se petrece intamplator”, scrie Serghei Lazarev in dreptul unei fotografii in care apare imbratisand-o pe artista. 

 

 

In schimb, Ani Lorak este mult mai rezervata decat artistul si explica conexiunea dintre ei ca o forma a unei relatii de prietenie. „Se spune ca nu exista prietenie in showbiz, dar eu cred ca este. Imi indeplinesc promisiunea, fotografia in care apar alaturi de bunul meu prieten”, noteaza focoasa bruneta la descrierea unei poze in care apare in tandreturi cu Serghei Lazarev. 

 

 

De curand, cantaretii au publicat si alte imagini in care apar in ipostaze destul de intime. Se pare ca, cei doi au petrecut sarbatorile de iarna in Miami, Florida. 

 

 

 

Amintim ca, Ani Lorak este cu 5 ani mai mare decat Serghei Lazarev. Bruneta are 40 de ani, iar artistul 35. 

 

 

Sursa foto: Instagram.com 

Perfecte