Viitoarea mamica a declarat cu mai multe ocazii ca-si doreste sa devina mama, iata de ce vestea ca este insarcinata a fost primita cu mare bucurie. “Mi-am dorit mult sa am un copil si vestea ca sunt insarcinata m-a bucurat enorm. Din toata inima imi doresc sa-mi implinesc visul de a deveni mamica, nasterea bebelusului fiind prioritatea mea acum.”, a declarat Angela pentru perfecte.md.

Perfecte.md a reusit sa o surprinda pe fosta prezentatoare in timp ce se pregatea pentru petrecerea data in aceasta seara de VIP Magazin, unde se vor decerna numeroase premii pentru personalitatile anului 2013, intre care si “Prezentatoarea Anului”. Angela a optat pentru o rochie simpla de culoare neagra, care i-a conturat burtica.

Angela Gonta a prezentat timp de 14 ani cel mai important jurnal de stiri de la PRO TV, ultimul fiind cel din data de 20 decembrie cand prezentatoarea si-a luat ramas bun de la telespectatori. Decizia a fost luata in legatura cu casatoria dintre ea si Vlad Filat si pentru a evita eventualele conflicte de interese.

 

 

 

 

In timp ce Angela Gonta va deveni parinte in premiera, Vlad Filat mai are doi copii din prima sa casatorie.

Perfecte