„Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine asa”, a declarat Alex Velea. Antonia are doi baieti cu artistul, Dominic si Akim, si o fetita, Maya, cu afaceristul italian Vincenzo Castellano. Alex Velea o considera si pe Maya ca fiind copilul lui, desi micuta locuieste in continuare cu tatal ei biologic, in Italia.

 

 

Cantaretul nu poate sa fie tata si in acte, chiar daca, in luna aprilie a acestui an, Alex Velea a castigat procesul de paternitate a copiilor sai cu Antonia, Dominic si Akim. Cei mici poarta numele de Castellano. Comunicarea hotararii judecatoresti nu a putut fi facuta, fiindca Vicenzo Castellano, fostul sot al Antoniei, nu a semnat notificarea.

  

 

 

 

 

Se pare ca Vicenzo Castellano a respins cererea, preferand sa nu semneze ca a fost instiintat. In consecinta, conform legii, sentinta va putea fi comunicata la primarie doar dupa ce se face dovada ca termenul de apel pentru Vicenzo Castellano a trecut. Fostul sot al Antoniei are dreptul la apel in timp de 30 de zile, dupa ce semneaza notificarea, potrivit informatiilor aparute in presa.

 

Baietii Antoniei si a lui Alex Velea nu au fost botezati pana acum, din cauza ca nu poarta numele tatalui, Velea.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

click.ro