Stiu despre asta doar apropiatii, caci poze cu micuta Cassandra nu au fost impartasite deocamdata cu lumea. Asadar, afla din interviul cu Olesea Svecla cine o ajuta sa aiba grija de Cassandra, cat de saritor la nevoie e sotul Anatol Durbala, dar si motivul pentru care familia de actori nu au postat inca nicio fotografie cu cea mica pe internet.

 

 

 

De ce nu ai postat deocamdata nicio poza cu micuta Cassandra?

„Cassandra e inca tare mica si are nevoie de ingrijire, de dragoste, de alte chestii mai importante decat pozele pe net. Nu zic sa nu o aratam, dar toate se vor face la timpul potrivit.”

 

In secret, acasa, ii faci multe poze?

„Am facut o sumedenie de poze si video cu ea. Cand va creste mare o sa aiba albume intregi cu fotografii din copilarie.”

 

 

 

Cine e fotograful la voi in familie?

„Poze fac toti: eu, Anatol, bunicul si bunica. De regula, cand doarme o fotografiem sau cand o lasam sa inoate in cada.”

 

Aveti albume de familie?

„La fel ca 90 la suta din populatia Moldovei, pastram pozele in telefon si pe calculator. Anatol a creat o mapa speciala, numerotata pe zile, cu fotografiile aranjate in ordine cronologica.”

 

Ai acum o fotocarte, care ti-a fost daruita de echipa Celebook.md. Ea chiar iti trebuie? La ce iti serveste?

„Fotocartea pe care am primit-o cadou e ca o bijuterie. Toti oaspetii nostri o rasfoiesc si sunt incantati. Adevarul e ca m-am aprins si eu. Am dat comanda de alte fotocarti. E un dar bun pentru oricine, plus ca e foarte frumos. De cand cu telefoanele mobile, nu mai am albume foto, ca pe vremuri. Trebuie insa sa recunosc faptul ca albumele cu o coperta tare, tiparite, sunt mult mai valoroase decat cele digitale.”

 

 

Ma uit la pozele tale de nunta, din care e alcatuita prima ta carte foto, semnata de Celebook, ma uit la tine acum, dupa cateva luni de la nastere si pot spune ca arati excelent, practic identic. Ce faci ca sa ai asemenea rezultate?

„Multumesc, sunt o persoana activa. Am facut sport inainte si in timpul sarcinii. Am revenit deja in sala la antrenamente si am grija de alimentatie. „Fara excese!” este sloganul meu.”

 

Fireste, treci prin schimbari majore in viata ta. Totul a inceput cu nasterea Cassandrei. Dar ce anume s-a schimbat? La ce tabieturi a trebuit, poate, sa renunti? Cine te ajuta sa ai grija de ea?

„Totul s-a schimbat la 180 de grade. Traiesc dupa regimul ei. Ma trezesc atunci cand ea se trezeste. Aceasta schimbare ne aduce doar bucurii! Anatol ma ajuta enorm in toate. Atunci cand merg la sport sau manichiura de exemplu, el sta cu micuta. O mai avem pe mama care e topita dupa Cassandra. Si prietena mea cea mai buna, Veronica, este gata sa lase si lucrul numai ca sa vina sa o vada.”

 

 

 

Cui ii seamana Cassandra? Ce culoare a ochilor are? Ati avut o sedinta foto pentru nou-nascuti? Daca da, mai tiparim o fotocarte?

„Of, seamana cu ea insasi. Serios vorbind, are trasaturi imprumutate de la mine, dar si de la Anatol. Astazi, ochii ei sunt de un albastru marin foarte profund. E o dulceata! La 14 zile de viata i-am facut fotografii newborn. De asta s-a ocupat fotografa Stela Dontu, careia ii multumesc. Bineinteles ca toate vor fi cuprinse in a doua fotocarte a familiei noastre!”

 

 

 

Proiect realizat de www.celebook.md


 


*Acest articol este un produs comercial

Perfecte