Prezentatoarea emisiunii "Vorbeste Lumea", de la Pro TV, urmeaza sa aduca pe lume peste cateva saptamani inca un baietel. "Este putin mai maricel pentru saptamanile in care se gaseste. Daca ma gandesc ca fratele meu a avut la nastere 4200 grame ma apuca durerea de cap, mai ales ca si de data asta doresc sa nasc natural. Sper totusi ca "flatiolul" sa fie rezonabil si "echilibrat"!", a scris vedeta pe blogul personal. 

 

 

Adela a mai martusit ca la al doilea copil nu a mai fost cuprinsa de febra cumparaturilor. "Nu am cumparat, inca, nimic. Oricum, voi merge pe minimum necesar: un patut de co-sleeping, carucior cu cele necesare, body-uri din bumbac si scutece. Parca vad ca vom ajunge sa ne inghesuim toti patru intr-un dormitor in mirosul acela irezistibil de bebelus abia scos de la cuptor." Actrita a dezvaluit ca este cuprinsa de tot felul de sentimente si impulsuri. 

 

 

"Simt cum ma apuca usor, usor obsesia pentru curatenie. As dezinfecta tot, as arunca tot, mi se pare ca sertarele sunt pline cu lucruri inutile, frigiderul la fel. Se cheama, am inteles, ca pregatesc cuibul. Cumva, constientizez ca nu voi mai avea parte de linistea de acum, vreo doi ani, si ca parca ar trebui sa profit, dar nu pot sa stau tolanita pe canapea cu picioarele in sus, desi asta ar cam fi recomandat, atata timp cat baietelul misuna in jurul meu si are atata nevoie de mine activa. Ne asteapta un tur de forta, stiu, dar cred ca suntem pregatiti!", a mai spus ea. Adela Popescu si Radu Valcan mai au impreuna un baietel in varsta de 2 ani - Alexandru.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

Perfecte