Cu 20 de ani in urma, Veronica Stolli a adus pe lume primul ei copil, pe Simona Stolerencu, iar acum, bruneta traieste aceleasi sentimente, pentru ca a devenit mama pentru a doua oara.

 

 

 

Ieri, printr-o postare pe facebook, cantareata si-a anuntat fanii despre venirea pe lume a celei de-a doua ei fiice: "Serdjiana cu taticul sau. Mai bine zis: un mini xerox". 

 Si sotul artistei, Sergiu Bantus, nu a rezistat sa nu isi imparta bucuria cu prietenii virtuali: "Sunt cel mai fericit din tot universul, e dragostea mea, visul meu. Ii multumesc din toata inima si sufletul sotiei mele, care m-a readus la viata si mi-a aratat ce inseamna o iubire adevarata, pe care de azi inainte o voi duce doar in brate".  

 

 

Foarte emotionata si fericita s-a aratat si fiica mai mare a Veronicai: "As spune ca este una dintre cele mai frumoase fotografii pe care le am. Astazi, 1 august a aparut pe lume micuta Sergiana, un omulet atat de mic, dar cu un suflet atat de mare si nevinovat. Noi te vom iubi enorm si te vom proteja. Acum mama are doua fete!", a scris Simona, pe pagina ei de Facebook. 

 

 

Amintim ca in luna martie, cantareata a fost invitata la O Seara Perfecta si a povestit cum a reactionat atunci cand a aflat ca este din nou insarcinata: "A fost ca si cum vara ar cadea ninsoare. Atunci cand mi-am dorit nu prea mi-a reusit, iar acum... Chiar am fost intr-o depresie dupa ce am aflat" . 


 

Tot atunci, interpreta a spus ca aceasta sarcina se diferentiaza de prima: "Cand esti tinerica organismul lupta, dar acum simt totul..."  


 

 

 

 

Sursa foto: faceebook.com


Perfecte