Astfel s-a nascut Proiectul “Gratitudine”, organizat de Wedding Show Room “Doua Inimi”, din dorinta de a premia cele mai active clientele ale anului 2015 in baza unui voting-concurs.

 

Astazi vor fi inmanate premiile binemeritate pentru fiecare dintre cele opt finaliste ale Proiectul “Gratitudine”. Castigatoarele vor primi cadouri valoroase din partea Wedding Show Room “Doua Inimi” si a partenerilor:

 

Locul 1: Vasiliev-Profir Elena - Premiul Mare: Rambursarea banilor pentru rochia de mireasa, de la Wedding Show Room “Doua Inimi”.

 

 


Locul 2: Maria Kenscaia – Premiu in valoare de 1000 lei la serviciile Salonului de Frumusete “COCO”

 

 

 


Locul 3: Mariana Mutu – Premiu din partea site-ului www.eumama.md

 

 


Locul 4: Petrasevschi Inesa - Certificat in valoare de 1000 lei de la Slim Effect Remodelare Corporala.

 

 


Locul 5: Sendrea Victoria - Certificat cadou de la Nicorenal Prim stomatologie (str. Mircea cel Batrin 42, tel. 022621881, +37369268275)

 

 

 

Locul 6: Veronica Bordianu - O cina romantica de la restaurantul Acasa la Mama.


 

 

Locul 7: Ludmila Raulet - O luna de antrenament gratuit la Unica Sport.


 


Locul 8: Olga Rotaru - Un set de bijuterii, handmade jewerly de la Lorina Rusu.


 


Echipa dedicata a WSR “Doua Inimi”, urmareste mereu ultimele tendinte, dorind sa satisfaca dorintele fiecarei mirese care trece pragul, creand colectii de rochii de mireasa si rochii de ocazie care combina clasicul si modernul, simplitatea si luxul, pasiunea si tandretea. Iar daca doriti o rochie unica, creata dupa modelul la care visati, echipa vine in ajutor, va ofera sfaturi in privinta materialelor potrivite, accesoriile care ar completa cel mai bine rochia, in timp ce aceasta este creata cu cea mai mare atentie.

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte