Atmosfera de la Vocea Ucrainei pare sa fie foarte imbietoare pentru moldoveni. Astfel se explica faptul ca acestia vin tot mai des la show-ul muzical ca sa isi incerce norocul si, de cele mai dese ori, astrele se asaza cum nu se poate mai bine pentru ei.

 

 

Este si cazul lui Roman Burasanzve, un tanar de 26 de ani din Chisinau. Acesta a interpretat hitul Znaesh al interpretului Rozhden.


 

Curios este faptul ca Roman este back-vocalistul lui Dan Balan in noul show al acestuia. „Datorita lui Dan, inteleg ca muzica trebuie traita. Dan e cosmos pentru mine.”, declara Roman.

 

 

Acesta a reusit sa aiba o prestatie spectaculoasa, adunand ropote de aplauze din partea publicului si multe cuvinte de lauda de la antrenori. Tina Karol, cea care si-a intors scaunul in ultimul moment, s-a aratat foarte incantata de momentul lui Roman si sustine ea: „Am simtit din start personalitatea radianta a lui.” 


 

 

Dezamagit a fost insa Dan Balan, care a spus ca nu l-a recunoscut pe Roman: „Nu l-am recunoscut dupa voce si imi este foarte rusine de acest fapt. Voi nu intelegeti, in acest nou turneu, eu am cautat oameni care sa fie pe aceeasi unda cu mine, iar Roman este un asemenea om. Tina, iti sunt profund recunoscator ca te-ai intors. Nu mi-as fi iertat daca Roman nu ar fi trecut mai departe. Multumesc mult!” 

„Imi ramai dator, Dan!”, a replicat frumoada blondina.

 

 

 

Urmareste momentul lui Roman Burasanzve in videoul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com/ Golos Krainy

Sursa video: Youtube

Perfecte