S-au alaturat si vedetele din Republica Moldova, inregistrand un mesaj emotionant. „Lumineaza cerul copilariei” este menita sa aduca zambetul pe fetele copiilor mai putin fericiti, care lupta cu o grea incercare, devenind pacienti ai Institutului Oncologic.

 

Fiecare dintre noi poate darui speranta, cumparand un produs din gama Chicco la oricare dintre filialele „Farmacia Familiei”. Facand aceasta achizitie, contribui cu 10 lei pentru copiii bolnavi de cancer care sunt internati in  Institutului Oncologic.

 

VIDEO

 

Costul campaniei este in totalitate suportat de catre Farmacia Familiei si Brandul Chicco. Pretul produselor, pe parcursul campaniei, nu este in nici un mod influentat de demararea acesteia, iar cumparatorul nu achita nicio suprataxa la pretul de vanzare a produsului.


Campania, lansata pe data de 1 februarie, dureaza pana la finele lunii. Aceasta perioada nu a fost aleasa intamplator, ziua de 4 februarie fiind dedicata Zilei Mondiale a Cancerului, iar 15 februarie fiind Ziua Internationala a Copilului cu Cancer.


Va multumim ca ati donat...” - asa incepe mesajul de multumire care se regaseste pe bonul fiscal al campaniei „Lumineaza cerul copilariei”, eliberat la procurarea a cel putin un produs Chicco in oricare dintre filialele „Farmacia Familiei”. Doar impreuna putem sa invingem durerea!

 

Mai multe detalii despre campanie, vedeţi AICI.


Reteaua de farmacii „Farmacia Familiei” a fost fondata in anul 2005 de catre compania Dita EstFarm, importator si distribuitor de medicamente si dispozitive medicale. Astazi in cadrul retelei de farmacii activeaza aproximativ o mie de angajati.

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte