Aceasta noua realizare a artistului face parte dintr-o trilogie. Primul videoclip - "Minunea sufletului meu" a aparut la mijlocul lunii iunie, iar ieri a fost lansat si cel de-al 2-lea -"Pericol de femeie".

 


Recent, muzicianul a fost invitat la O Seara Perfecta si a oferit cateva amanunte despre noua sa productie, care pe atunci era inca in proces de lucru: "Al doilea cantec este total opus de ceea ce fac eu. Este cu o ironie nebuna de tot..."

 

 

 

 

Desi pana acum nu prea a aparut in videoclipurile sale, dupa filmarile clipului - "Minunea sufletului meu", interpretul a acceptat sa joace si in aceasta noua productie. De aceasta data a interpretat rolul unui taximetrist. Videoclipul reflecta o adevarata poveste de dragoste, care nu intotdeauna este roz. Mai apar certuri, mai apar neintelegeri, chiar despartiri, insa cert este ca iubirea mereu invinge, ceea ce prezinta si acest clip.

 

 

 

 

Urmeaza sa vedem ce pregateste interpretul pentru cel de-al 3-lea videoclip, insa pana atunci savuram aceste doua noi productii impresionante.

 

 

 

 

 Sursa foto: osearaperfecta.md, google.com

Perfecte