Artisti valorosi de la noi au creat momente de exceptie, iar publicul a putut savura muzica de cea mai buna calitate. Pe scena au urcat artisti cu renume ca Valentina Nafornita, Constantin Moscovici, Brio Sonores si maestrul Eugen Doga.

 

 

 

 

Concertul a adunat peste 6000 de persoane. O parte din banii stransi din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru renovarea Teatrului Verde. Vezi in reportaj ce anume i-a emotionat pe cei din public:

 


 

Soprana Valentina Nafornita a incantat aseara publicul de acasa. Solista a uimit atat prin vocea sa puternica, piesele alese, cat si prin tinutele superbe pe care le-a purtat. Soprana a stralucit in rochiile Valentinei Vidrascu.

 

 

 

 

 

 

Valentina a publicat un clipulet in care arata cum se pregatea sa ajunga la concert: "Nici nu am stiut ca voi avea parte de o seara atat de plina de emotii."

 

 

 

Pe langa creatiile autohtone, Valentina s-a evidentiat si intr-o rochie de culoarea smaraldului, marca Elie Saab.

 

 

 

 

 

Totodata, Valentina a marturisit ca pentru prima data parte de atat de multe colaborari pe o scena: “Sa fac acest concert a fost foarte important pentru mine, sa vin din nou in fata publicului din Moldova si a fost foarte emotionant. Mai ales ca am avut atatea colaborari pe scena, dl  Moscovici, Advahov, Brio Sonores, niciodata nu am cantat cu ei pe scena a fost o premiera.” 

 

 

 

 

Sursa video: protv.md

Sursa foto: Facebook.com/ValentinaNafornita//NataEftene

Perfecte