Toate speculatiile au inceput dupa ce interpretul Vasile Macovei a scris pe o retea de socializare un text trist, interpretativ: „Despartirile nu duc intotdeauna la impacari…Uneori, o relatie se termina ca sa te ajute sa te trezesti, iti poate deschide ochii pe care iubirea ti-i orbeste”.  Ba mai mult, postarile triste nu inceteaza, acesta scriind recent multumiri prietenilor care-l sustin, semn ca trece printr-o perioada grea:

 

 

 

Postarile interpretului duc cu gandul la un divort intre el si Cristina Bolboceanu, fiica fostului deputat Iurie Bolboceanu. Acestia s-au casatorit in aprilie 2015. Cei doi sunt parintii a doi baieti: Damian si Dominic. Contactat de perfecte.md, Vasile Macovei nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect. 

 

 

Zvonurile potrivit carora Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu ar fi divortat se adeveresc. Acesta a fost surprins alaturi de Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub. Cei doi s-au fotografiat in timpul unui zbor spre Spania, unde artistul pregateste un nou proiect. Acum trei ani, acesta afirma in cadrul emisiunii O Seara perfecta ca, pe atunci proaspata sa sotie, va fi singura care va aparea in videoclipurile sale. 


 

Aseara, Vasile Macovei a fost invitat la emisiunea de divertisment O Seara Perfecta, de la PRO TV. Prezentatoarea emisiunii, Anisoara Loghin, l-a descusut pe Vasile, iar acesta, desi nu a vrut sa vorbeasca prea mult la acest subiect, a dat de inteles ca zvonurile sunt adevarate: "Eu nu locuiesc la moment in Istanbul si asta spune multe!", se stie ca fosta sotie a cantaretului se afla alaturi de cei doi copii in acest oras turcesc. Iata ce declaratie surprinzatoare a facut tanarul:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com / Vasile Macovei

Sura video: O seara Perfecta

Perfecte