Regina Elisabeta a II-a a vorbit despre „curajul” si „rezistenta extraordinara” de care au dat dovada supravietuitorii atentatului comis la finalul concertului sustinut de cantareata Ariana Grande, in luna mai, la Manchester, precizand ca a avut „privilegiul” de a o intalni pe artista dupa acea tragedie.

 

 

 


Regina a mai amintit in discursul ei si victimele uraganelor din Marea Caraibilor si pe cele provocate de incendiul din turnul Grenfell din Londra, in urma caruia 71 de persoane si-au pierdut viata pe 14 iunie. In varsta de 91 de ani, Regina Elisabeta a ii-a a evocat si viata de familie, mentionand ca in luna noiembrie s-au implinit 70 de ani de la casatoria sa cu Printul Philip, acum in varsta de 96 de ani si care s-a retras din viata publica in vara acestui an. „Printul Philip a decis ca este momentul sa isi incetineasca putin activitatile, dupa ce, asa cum a declarat chiar el, ‘s-a achitat de partea lui de datorie’. Insa eu stiu ca sprijinul si simtul lui unic al umorului vor ramane pentru totdeauna la fel de puternice”, a declarat Regina.

 

 

 

 

 

Regina Elisabeta s-a declarat „nerabdatoare sa ii primeasca pe noii membri ai familiei regale anul viitor”, facand astfel referire la actrita Meghan Markle, care se va casatori cu Printul Harry pe 19 mai, dar si la cel de-al treilea copil al Printului William si sotiei acestuia, Kate Middleton, care se va naste in aprilie. Actrita Meghan Markle, logodnica Printului Harry, petrece Craciunul alaturi de familia regala britanica la Sandringham, resedinta pe care regina o detine in comitatul Norfolk din estul Angliei. Ea a participat la slujba de Craciun la bratul Printului Harry si in compania celorlalti membri ai familiei regale.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com
Sursa video: Youtube.com

Elle.ro