In trecut, Tatiana Tibuleac a recunoscut ca de mai mult timp cocheta cu ideea de a scrie o carte insa a durat ceva timp pana s-a intamplat. Astfel, acum 2 ani a avut loc lansarea primei sale carti "Fabule Moderne", carte ce contine cateva zeci de povestioare scurte si care a fost pe placul cititorilor atat de la noi cat si din Romania.


De data aceasta scriitoarea a anuntat pe pagina sa de Facebook, despre lansarea celei de-a doua carti, intitulata "Vara in care mama a avut ochii verzi". Scriitoarea a venit cu o imagine a cartii, insotita de urmatorul mesaj:

"Nu sunt pe moarte.

Nu o detest pe mama.

Nu cred ca putem trai fara dragoste.

Aceasta este cartea. Este povestea unei femei bolnave de cancer si a fiului ei, care ajung intr-un sat din Franta si isi petrec acolo ultima vara. Nu am incercat sa inmoi cuvintele. N-am compus scene inutile si nu am inventat adevaruri universale. Am inceract sa fiu sincera si sa ma eliberez eu, in primul rand, de niste trairi. Daca si voi veti reusi acelasi lucru citind-o, acesta va fi premiul meu cel mai de pret.Nu va speriati de boala, nu este tema principala a cartii. Cei cativa oameni care au citit-o, mi-au spus ca au gasit in ea si iubire, si speranta si niste raspunsuri la niste intrebari. Este ca o gutuie, cartea mea – amara, stiu, dar fara de care iarna va fi mai putin colorata. Luati-o acasa si pastrati-o pe pervazuri.

P.S. Da, si va fi ieftina. Asa a vrut editorul, ca sa ajunga la toti."

 

 

 

Pritenii si fanii Tatianei s-au aratat extrem de incantati de aceasta noutate, coplesind-o cu felicitari dar si intrebari despre cand si unde va avea loc lansarea cartii.

 

Tatiana Tibuleac este casatorita si are doi copii. De mai multi ani scriitoarea este stabilita la Paris. Aceasta este si o bloggerita de succes, iar textele sale ajung la inimile cititorilor fiind expuse intr-o maniera simpla ce le transforma intr-o lectura usoara pe intelesul oricui. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/tatiana.tibuleac

Perfecte