Prin proiect isi doreste sa ofere sustinere categoriilor defavorizate, pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa aiba parte de cadouri si de o atmosfera de sarbatoare.

 

Proiectul a debutat in data de 16 decembrie 2016, cu o vizita la centrul „Casuta bunicilor” din orasul Rezina. Natalia Rogovschi, director marketing si PR, Shopping MallDova: „Vizita la casa de batrani din orasul Rezina face parte din programele de responsabilitate sociala ale Shopping MallDova. Scopul proiectului vizat este de a imbunatati conditiile de trai ale celor care locuiesc aici. In ceea ce priveste implicarea sociala, noi ne ghidam de filosofia oricarei companii responsabile, si anume: ne pasa de mediul social in care traim, ne pasa de problemele si emotiile semenilor nostri. Gestul nostru este rasplatit in totalitate de bucuria si caldura din ochii batranilor care ne-au primit cu drag si ne-au invitat sa revenim oricand."


 

 

 

Pentru sporirea confortului si imbunatatirea conditiilor de trai, casa de batrani a primit din partea Shopping MallDova obiecte electrocasnice de maxima utilitate: 4 televizoare LED, un frigider, un cuptor cu microunde si o masina de spalat vase.

 

De asemenea, Shopping MallDova a surprins beneficiarii centrului cu un program de sarbatoare cu muzica de voie buna si colinde, interpretate de la grupul folcloric „Dorulet”, aducandu-le zambete si emotii pozitive. La finalul vizitei, rezidentii „Casutei Bunicilor” s-au bucurat de o masa de sarbatoare, plina cu bunatati de Craciun, oferite de Centrul Comercial Shopping MallDova.

 

 

 

 

 

 

Lilia Turcan, director, azilul de batrani „Casuta bunicilor” din or. Rezina: „Vin cu multumiri adresate echipei Shopping MallDova pentru cadourile aduse beneficiarilor nostri, care le vor face sarbatorile cu adevarat frumoase!”

 

Beneficiarii nu si-au stapanit emotiile si cuvintele de multumire:

 

„Va multumim mult-mult pentru ca ne-ati avut in vedere si pe noi, asa cum suntem, cu dizabilitati... Multumim enorm!”


„Foarte frumos ne-au cantat. Eu nu vad deloc, sunt nevazatoare si pentru mine nu exista bucurie mai mare. Va multumesc pentru cantecele oferite din suflet!”


„Va multumim din partea tuturor beneficiarilor ca ne-ati facut asemenea cadouri!”


 

 

 

Prin activitatile desfasurate, Centrul Comercial Shopping MallDova isi reconfirma statutul de actor social responsabil in Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept in tara noastra.

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte