Aseara, trupa The Motans le-a prezentat prietenilor virtuali noua lor realizare. Este vorba despre piesa "Invitat" - o melodie emotionanta, pe alocuri chiar trista, cu o poveste in care o sa se regaseasca multe persoane, fiindca este despre iubire, realitate si lipsa de incredere sau insufiecienta de curaj pentru a face anumiti pasi... 

 

Melodia descrie o poveste de dragoste si o situatie mai putin fericita, insa oglindeste perfect realitatea cu care se ciocnesc multe cupluri in prezent.  

 

 

In nici 24 de ore de la lansare, piesa a adunat 155,467 de vizualizari pe YouTube si peste 500 de comentarii. Fanii s-au aratat incantati de noua productie muzicala a formatiei: „Te trec toti fiorii gandindu-te, candva poate, undeva, o sa fii invitat la nunta persoanei pe care o iubesti... Motanul asta chiar stie sa transmita sentimente prin ceea ce canta!!!”, „Daca am sa uit vreodata de ce imi place The Motans, sa imi arate cineva asta”, „Ma regasesc, ca de obicei...”, „Geniala melodia, tot timpul faceti melodii diferite de restul artistilor.”, „Ma unge pe suflet piesa asta.” 

 

 

Cu siguranta, noul produs muzical merita toate aprecierile, ramane sa vedem daca trupa va realiza si un videoclip la aceasta piesa, insa pana atunci, auditie placuta: 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Sura foto: Facebook.com


Perfecte