Desi au incercat sa se reuneasca in formatie completa de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani, Victoria Beckham, Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton si Melanie Chisholm au hotarat in sfarsit sa se sincronizeze, iar miza este destul de atractiva pentru ele. Joi seara, Mel B (42) a fost vazuta plecand din Los Angeles la o intalnire secreta cu Victoria Beckham (43), Emma Bunton, 42 de ani, Mel C, (44) si Geri Horner, in varsta de 45 de ani, la Londra.

 

 

Se pare ca fanii vor avea ocazia sa le vada din nou pe cele cinci dive impreuna, pe scena, chiar daca nu vor canta. Desi vor primi sume importante de bani, se zvoneste ca fiecare fosta componenta Spice Girls isi va rotunji veniturile cu cate 10 milioane de lire sterline.  Cantatul nu va face parte din program, in ciuda sumei colosale pe care o va primi fiecare, sau cel putin Victoria Beckham refuza cu desavarsire sa apara din nou cu microfonul in mana in calitate de artista.

 

 

In principiu, scopul reuniunii era ca cele 5 vedete ca cante din nou impreuna pe o scena importanta, insa Victoria refuza categoric acest lucru. O sursa a declarat pentru MailOnline: „Victoria se concentreaza in prezent pe saptamana Modei din New York, eveniment la care va ajunge luni. De asemenea, ea se gandeste la o viitoare campanie de caritate”, asa ca muzica este pe un loc neimportant in viata ei acum. Aceasta este reuniunea divelor pop, o reuniune careia multi nu-i dadeau sperante ca va mai avea loc. Dupa o lunga perioada de negociere, Victoria a fost de acord ca este timpul potrivit pentru noi proiecte. In ciuda acestui lucru, ea refuza sa isi dedice timpul unui adevarat tur Spice Girls.

 

 

De luni de zile se zvoneste cu privire la posibilitatea unei reuniuni Spice Girls, mai ales ca Mel B a intentionat si in anii trecuti sa le adune laolalta pe fostele colege, insa in 2016 Victoria a decis ca nu va participa. Acum, se pare ca reuniunea are mai multe sanse de a se petrece.

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro