La invitatia Fashion TV, designerul Daniel Racovizza a mers la Cannes, unde si-a prezentat 2 dintre cele mai frumoase colectii ale sale.

 

 

 

Prezentarea de moda a avut loc ieri seara la Cannes, la hotelul Majestic, iar printre cei prezenti au fost vedete internationale si oameni de afaceri foarte influienti.

 

 

 

Pentru aceasta prezentare, designerul moldovean a pregatit colectia de lenjerie intima „National Dream” si colectia de rochii de seara „Evening Enigma”. Fiecare colectie contine cate 20 de piese vestimentare, unele dintre ele fiind prezentate in premiera.

 

 

 

Daniel Racovizza: "Tot show-ul va fi difuzat in 180 de tari pe postul FashionTV, care este si organizatorul acestui eveniment. Michele Adam a ramas foarte incantat, mi-a urat mult succes si mi-a spus ca trebuie sa promovam tara noastra mai departe.”


 

 

Daniel Racovizza a fost foarte entuziasmat de aceasta experienta: “Am avut emotii mari, ca la campionatul mondial de sambo. Cea mai tare faza a fost cand toata lumea a ramas socata ca sunt luptator profesionist.” a marturisit Daniel pentru perfecte.md

 

 

 

Daniel a reusit sa vada mai multe dintre vedetele sale preferate. Designerul i-a intalnit pe Justin Bieber, Robert Pattinson, Monica Bellucci si Adriana Lima. “La prezentare a fost si Van Damme, dar a stat putin. E micut.” ne-a spus Daniel.

 

Colectiile sale au creat un impact mare si au impresionat lumea de acolo, dupa cum ne-a spus designerul: “Le-a placut enorm, am primit cateva propuneri foarte interesante, cea mai buna a fost de la un producator din Hollywood. Am dat foarte multe autografe, cu Moldova in inima. La Cannes cu siguranta vom reveni in curand.”


 

 

Colectia de lenjerie intima “National Dream”, pe care Daniel Racovizza a prezentat-o ieri la Cannes, va putea fi admirata in Moldova, pe 27 mai, in cadrul petrecerii marca perfecte.md - “Vacanta Perfecta”.

Perfecte