Sandra Cojocaru, coordonator al Departamentului de Marketing, Shopping MallDova: „Sustinem pentru a cincea oara evenimentele Fashion Walk, iar de aceasta data - chiar in calitate de partener general. Shopping MallDova pune la dispozitia cumparatorilor colectiile celor mai populare branduri internationale, in acelasi timp consideram ca este foarte important sa cunoastem si sa popularizam produsele autohtone. Suntem onorati sa putem contribui la promovarea producatorilor moldoveni, precum şi a designerilor incepatori. Fiind vorba despre un eveniment social, fiecare spectator, producator, organizator sau partener al evenimentului participa la stimularea si dezvoltarea industriei usoare din Moldova.”

 

In cadrul evenimentului isi vor prezenta colectiile de toamna-iarna urmatoarele branduri: Lia Fia, Maxi Kids, Crème Brulee, Maicom & Arillu, Tricon & My Revival, Cristina & Traditii Noi, Sotex & Tiras & Camaşa Mea, Sarm, Sandi, Hincu, Nanetty, Zorile, Georgette, L'ame de femme, Irka Shoes & Nadiush, Brio, Sekana, Latyana, Vistline, Ionel & VB, Artizana, L'orina, Julia Allert, Divero, Diana Voevutki, EHO.

 

Shopping MallDova ii invita pe pasionatii de moda si design vestimentar, dar si pe toti cei care apreciaza lucrurile de calitate si isi doresc sa sustina producatorii din Moldova, la „Fall in love” Fashion Walk 2014, care va avea loc pe 20 septembrie, la ora 17:00, in incinta Palatului Republicii. Dresscode-ul evenimentului impune tinute care sa contina articole „made in Moldova.”

 

 „Fall in love” Fashion Walk 2014 este organizat de Clubul International al Femeilor din Moldova (CIFM) in parteneriat cu Asociatia APIUS, cu suportul Proiectului USAID CEED II. Evenimentul face parte din campania „Din inima, branduri de Moldova”, sustinuta de USAID si intreprinderile moldovenesti din industria usoara. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone si de a dezvolta mandria consumatorilor moldoveni fata de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile autohtone.

 

Despre Shopping MallDova

 

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, ofera un sortiment impresionant de articole de cea mai buna calitate, puse la dispozitia vizitatorilor in peste 100 de magazine. Aici aveti posibilitatea de a face cumparaturile dorite intr-un cadru elegant si in conditii de confort sporit.

 

Shopping MallDova intruneste cele mai apreciate marci nationale si internationale pentru intreaga familie: atat adultii, cat si copiii sunt intotdeauna oaspeti asteptati. Mai multe magazine si spatii de distractie sunt destinate in special generatiei tinere. Astfel, indiferent de varsta, gusturi si pasiuni, toti vizitatorii centrului vor merge acasa cu cumparaturile potrivite si buna dispozitie!

 

Complexul dispune de parcare subterana si supraterana cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu va va distrage de la plimbarea relaxanta in cautarea cumparaturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmata de o pauza relaxanta la o ceasca de cafea sau o gustare.

 

*Acest articol este un produs comercial


protv.md