In toiul pregatirilor pentru botezul baietelului ei, Vlad Luca, Dana Rogoz a primit o veste cutremuratoare. Tatal ei, Colonel Inginer Alexandru Rogoz, s-a stins din viata dupa o lupta crancena cu leucemia. Vedeta si-a inmormantat parintele ieri la cimitirul Ghencea Militar din Bucuresti. A avut in toate aceste zile sprijinul prietenelor sale bune, Laura Cosoi, Alina Chivulescu si Adela Popescu, cea din urma fiind si nasa copilului sau.

 

 

 

 

Desfigurata de durere, Dana si-a adus si baietelul de doua luni si jumatate la priveghi, micutul fiind ingrijit si de bunica lui. Tatal vedetei avea 60 de ani si divortase de sotia in urma cu multi ani, pe cand Dana era doar un copil.

 

Trupul neinsufletit a fost condus la groapa de mai multi militari. Dana Rogoz si-a anuntat prietenii si fanii pe blog spunandu-le ca, din motive personale, nu va mai scrie in perioada urmatoare. “Va rog sa ma iertati pentru lipsa de activitate din ultima vreme de pe blog si sa ma intelegeti pentru perioada urmatoare, cand, din motive personale, voi fi mai putin prezenta. Multumesc”, a fost mesajul ei.

 

 

agentiadepresamondena.com