Vineri, 08 februarie1. Si de data aceasta, Teatrul “Satiricus” te invita la spectacolul “Vin, femei si tot ce vrei!..”, care va incepe la ora 18:00. Amenajat si decorat cu multa imaginatie si maiestrie, holul teatrului e o adevarata crama care, la sigur, poate sa concureze cu cele din vinariile Cricova sau Milestii Mici.

 

 

2. Jérome cocktail-bar deschide cortinele unui proiect deja cunoscut “En Familie”. De aceasta data insa, va asteapta o calatorie pe taramul nemarginit si magic al muzicii, impreună cu Andrey Djackonda, Gorbani si Leparente. Evenimentul va incepe la ora 22:00, iar pretul biletului este de 100 de lei.

 

 

3. Uita de inhibitii si vino sa te distrezi la “Music Therapy | Talisman” in incinta localului Barbar. Pretul unui bilet este de 150 de lei. Nebunia va incepe la ora 23:00.

 

 

4. Vinerea aceasta da-ti frau liber imaginatiei si cucereste in ritm de dans. Famous Arena te invita la evenimentul “Dance-Dance”. Acesta incepe la ora 23:00, iar pretul unui bilet pentru baieti este de 100 de lei, iar pentru fete, intrarea este libera.

 

 

5. La 23:00 Entourage Restaurant va prezinta un mare concert al unuia dintre cei mai renumiti rapperi din Black Star – DONI. Evenimentul este 18+.

 

 

 

 

 

Sambata, 09 februarie1. Petrece timpul alaturi de micutul tau in compania celor de la restaurantul Delice d’Ange. De data aceasta veti invata sa faceti biscuiti in forma de inimioara pentru a va incarca cu dragoste pentru saptamana care vine. Evenimentul incepe la ora 12:30, iar pretul unui bilet este de 90 de lei. 

 

 

2. Nu ai cum sa ratezi spectacolul “OPUS“ al baietilor de la Akord, care se va desfasura la Palatul National din Chisinau, incepand cu ora 18:00. Trupa va sustine un spectacol aniversar, fiind acompaniata de o orchestra mixta, iar desfasuratorul spectacolului este, la moment, o curiozitate ce urmeaza a fi descoperita pe parcursul concertului. Pretul biletelor variaza intre 200 si 450 de lei.

 

 

3. Sarbatoreste “Ziua Stomatologului” impreuna cu cei de la Muzcafe’44, care va vor delecta cu cele mai spectaculoase amintiri. Evenimentul incepe la ora 21:00. 

 

 

4. Distreaza-te la maxim in cadrul eveniomentului “SOUND OF OLANDEEP”, ce se va desfasura la Kira’s Club, incepand cu ora 22:00. 

 

 

5. Dupa o vinere de neuitat, Barbar va invita sa continuati distractia cu “No Side Effect | Dj Malagamba”. Petrecerea va incepe la ora 23:00, iar pretul biletului este de 150 de lei.

 

 

Duminica, 10 februarie


1. Teatrul poetic Alexei Mateevici invita cu drag parintii si copiii la spectacolul ”Fata Morarului” dupa motivele povestei Fratilor Grimm. Spectacolul va incepe la ora 11:00 si este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

 

 

2. Celebreaza dragostrea in cadrul iarmarocului YardSale “FEEL THE LOVE”, organizat in centrul comercial Atrium. Iarmarocul va incepe la ora 12:00. Intrarea costa 50 de lei, iar pentru domnisoarele in rochie de mireasa, cat si pentru batrani si copii, intrarea este gratuita.  

 

 

3. Petreceti timpul placut cu intreaga familie la Teatrul de Opera si Balet Maria Biesu, care ti-a pregatit spectacolul “Carmen”. Pretul biletelor variaza de la 50 la 200 de lei. Evenimentul incepe la ora 17:00. 

 

 


4. Teatrul Geneza Art te invita la piesa “Frumoasa calatorie a ursilor panda”, care va incepe la ora 19:00. Biletul costa 150 de lei. 

 

 

5. Distreaza-te la maxim in ultima zi de weekend alaturi de “Altfel pres. Dima Clock / Andrew Jous”. Evenimentul va incepe la ora 22:00 in cadrul localului MuzCafe Karaoke

 

 

 

 

Sursa foto: Fest.md

Perfecte