Videoclipul piesei “Kiss You” a fost filmat in Bucuresti, a fost regizat de Bogdan Daragiu care a fost si DoP. El a regizat pana acum videoclipuri precum “Hide (Like Stars)” de la Lucia, “Spre mare” si Rock the Roof Venice Beach de la INNA. Filmarile au durat 20 de ore, dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

 

 

 

“Colaborarea cu Sasha Lopez, Ale Blake si Broono a fost una foarte reusita. Ei sunt plini de energie si foarte pozitivi, lucru care a creat o atmosfera foarte placuta pe platoul de filmare. Provocarea mea a fost sa reusim sa transmitem vibe-ul piesei, filmand in studio prin dans, in loc sa o filmam intr-un loc exotic cum de alfel majoritatea pieselor de vara sunt filmate”, a spus Bogdan Daragiu.

 

“Pentru o piesa asa de energica, era nevoie de un videoclip pe masura si ma bucur ca Bogdan a reusit sa exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, baieti dinamici si multa veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care imi place si sper ca aceasta piesa sa fie o inspiratie pentru indragostiti si pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, spune Sasha Lopez.

 

 

Vezi mai jos noul videoclip al lui Sasha Lopez:

 

devoratormonden.ro