Daca te-ai pomenit si tu intr-o asemenea situatie, redactia Perfecte.md este aici ca sa te ajute. Iti propunem un set de recomandari de evenimente, la care ai putea merge ca sa savurezi din plin spiritul Halloween-ului, dar si sa-ti demonstrezi grozavenia de costum.1. Circul de Stat din Chisinau da petrecere mare de Halloween- Happy Dino Halloween. Atat copii cat si maturii vor avea ocazia sa faca poze cu dinozaurii teribil de reali si sa admire un show inedit de lumini si efecte speciale. Evenimentul va avea loc pe 31 octombrie, la ora 12:00.
Pret bilet: 250-350 de lei.

 

 

 

3. Halloween la Shopping Mall. Cu siguranta copilul tau a asteptat tot anul aceasta serbare. Asa ca hai sa nu-l dezamagim si sa ne dam intalnire pe 31 octombrie, la ora 18:00, la Malldova mall. Ne vom distra pe cinste. Intrarea este libera, dar ai grija sa ai costumul cu tine. 

 

 

4. Special Halloween Party- asta ne promit cei de la Cielo Lounge & Restaurant. Un meniu cu bucate gustoase si un set variat de cocktail-uri te asteapta la adresa str. Unirii Principatelor 3. Grabeste-te sa prinzi loc.

 

 

 

5. Booo !!! Petrecerea de Halloween de la Garden Palace promite si ea o distractie maxima. Cufunda-te in atmosfera magica a Halloween-ului. Localul este situat pe str. Vasile Alecsandri 8. Evenimentul va incepe la ora 18:00.


 

 

 
6. York Halloween Party promite atatea distractii, incat nu ai cum sa rezisti tentatiei de a le fi alaturi. Cei de la York Pub garanteaza o petrecere minunata, cu muzica selectata de DJ Jukov şi bauturi, create de barmanii lor abili. Intrarea este libera, deci ne dam intalnire la York Pub, la ora 22:00.

 

 

 

 

7. Daca doresti sa socializezi cu persoane dornice de dezvoltare si sa faci cunostinte noi, cei de la Royal Mafia te invita sa joci impreuna cu ei. Astfel vei avea parte nu doar de o petrecere de Halloween interesanta, dar si utila. Pretul de intrare este de 149 de lei, iar costumele originale sunt foarte binevenite. Echipa Royal Mafia te asteapta pe adresa Stefan cel Mare 73/1, cu incepere de la ora 18:00.

 

 

 8. Echipa MuzCafe Karaoke afirma ca cea mai infricosatoare noapte se anunta la ei. Daca vrei sa verifici veridicitatea afirmatiei, ia-ti costumul si masca si mergi la party. Cel mai original si malefic costum va fi premiat. Esti asteptat pe strada Sarmizegetusa 18/5, de la ora 22:00.

 

 

 Sursa foto: Google.com; 

Perfecte