In acest an prestigiosul concurs a avut loc in perioada 14-16 iulie. Republica Moldova a fost reprezentata de catre Samir Loghin. Interpretul, vadit emotionat, a povestiti intr-un interviu despre responsibilitatea pe care a avut-o in acest concurs, despre Constantin Moscovici si sprijinul acestuia: "Constantin Moscovici este un om cu litera mare. Este pentru prima data cand reprezint Moldova la asa un concurs. A fost un public cald, nu am mai vazut asa public.".

 

 

Mai multe detalii despre participarea la concurs a lui Samir Loghin si despre rezultatul obtinut, vezi in videoul de mai jos:

 

 

In cadrul festivalului a mai participat si un alt interpret talentat, originar din Republica Moldova. Este vorba de Marcel Rosca, care a luat locul de frunte la concursul Slavianskii Bazaar 2018. Moldoveanul a ales sa reprezinte in aceasta competitie tara vecina, Romania. "Pentru mine a fost o experienta deosebita, sa castigi Slavianskii Bazaar e ceva de nedescris, luand in considerare ca nici Romania si nici Moldova nu a castigat niciodata acest concurs!". Intrebat de ce a ales sa prezinte alta tara si nu cea natala, Marcel a evitat sa raspunda.


 

La acest eveniment importantant din Europa de Est, el a cantat trei piese: una in romana, alta in rusa si ultima in limba engleza. "Eu sunt mereu gata sa ies pe scena, pentru mine nu e nevoie de vreo pregatire speciala. Acest castig pentru mine inseamna cea mai importanta treapta din cariera mea!", a marturisit interpretul pentru perfecte.md; mai multe detalii despre participarea artistului, citeste AICI.

 

 

 

Sursa foto/video: Facebook.com; Instagram.com

Perfecte